Overnachten in het centrum van Middelburg
Erop uit met onze Citybreak

Citybreak

Overnachten in Middelburg

Middelburg komt steeds vaker naar voren voor een citytrip in eigen land. De hoofdstad van Zeeland heeft een prachtig, historisch centrum en heeft vele leuke winkels en "must-sees".

Sea You Zeeland Middelburg Wood 135 Wood The Green Room 208 3dbca4d3 a129 4267 807a 79423bc2eb3e Wood The Green Room 189

Summer in the city!

De bomen aan de Middelburgse grachten staan in bloei en op straat en in de stad bruist het van gezelligheid. In The Green Room stijgt het aantal bestellingen van homemade lemonades, iced coffees en hippe cocktails en is het heerlijk vertoeven op ons intieme terrasje.

U overnacht hier aan de rand van het centrum, want het hotel is gelegen aan de Middelburgse Binnengracht. Binnen 5 minuten staat u op de Markt voor het stadhuis. Vanuit hier kunt u alle winkelstraten bezoeken en heerlijk een dagje shoppen.

Natuurlijk mag een bezoek aan één van de kustplaatsen niet ontbreken. Maak er een sportief uitje van en huur een fiets, eBike of eChopper in het hotel en stippel een mooie route uit, er is onderweg zoveel moois te ontdekken!

Dit arrangement is inclusief:

  • Welkomstdrankje in de Citylounge
  • 3 of meerdere overnachtingen inclusief heerlijk ontbijt in The Green Room*

De Citybreak is te boeken vanaf € 205,50 per persoon op basis van twee personen per kamer.

Boek hier de Citybreak

Middelburg stad lente voorjaar 39 SYZ 05 FULLSIZE 258 Middelburg stad lente voorjaar 49 Middelburg stad lente voorjaar 44

Onze culturele tips:

  • Breng eens een bezoek aan het Zeeuws Museum, gelegen op het Abdijplein.
  • Maak een tocht met de rondvaart door de historische grachten.
  • Reserveer voor een stadswandeling en ontdek de mooiste plekjes van de stad.

Ons Bomenplan!

Met het reserveren van dit arrangement, steunt u ons bomenplan. We doneren € 1,50 aan dit plan, waarmee met in samenwerking met het ZMF een bos gaan aanplanten in de buurt van ons hotel. Hoe meer groen, hoe beter!

Seayou Zeeland