Fietsverhuur

Cityhotel Wood biedt u verschillende mogelijkheden om fietsen te huren. Of u nu een kort ritje door de stad in gedachten heeft of een fietstocht over het eiland Walcheren; er is voor ieder wat wils!

Deelfietsen in Middelburg

In het centrum van Middelburg zijn er verschillende mogelijkheden om een deelfiets te gebruiken. Ook voor de deur van ons hotel staan deze deeltijdfietsen voor u klaar. U kunt deze fietsen gebruiken voor € 0,40 per 30 minuten. De fietsen hebben een zogenaamd ‘slim slot’ die u met de ‘GoAbout-app’ kunt openen en sluiten. Bij het aanmelden, kunt u kiezen om per rit te betalen of een abonnement af te sluiten.

Locaties deelfietsen in Middelburg

In de ‘GoAbout-app’ zijn de exacte locaties te zien waar de deelfietsen in Nederland staan. Op dit moment zijn op onderstaande locaties in Middelburg deelfietsen te vinden:

• Cyclehub, Stadsambachtweg, Middelburg
• Provinciehuis, Abdijplein, Middelburg
• Service Centrum Zusterplein/Fietsenstalling, Zusterplein, Middelburg
• Station NS, Kanaalweg, Middelburg

Fietsen 3 Fietsen 2 Fietsen

Fietsen in Zeeland

Zeeland is uitermate geschikt voor een langere fietstocht. Als 5-sterrenfietsprovincie biedt de provincie u een goed knooppuntensysteem en voldoende faciliteiten onderweg. Vanuit Middelburg fietst u al snel naar de kustplaatsen Domburg en Zoutelande, maar ook naar Veere toe is het prachtig fietsen.

Fiets huren

Bij ons huurt al een fiets voor € 15,00 per dag. Iets meer comfort? Reserveer dan één van onze e-bikes voor € 25,00 per dag.
Met het huren van een fiets of e-bike steunt u ons bomenproject: per fiets of e-bike met € 1,50 per dag!
Op zoek naar inspiratie om te fietsen in Zeeland? Neem dan eens een kijkje op deze pagina.

Seayou Zeeland