WIJ ZIJN JARIG
Vier het mee met onze Jubileum Special!

Take Away

Ontbijt, lunch & diner afhalen bij The Green Room

Geen zin of tijd om te koken? Voor iedereen die al kennis heeft gemaakt met de gerechten van restaurant The Green Room of juist nog het concept wil leren kennen, is er goed nieuws! Het is mogelijk om onze gerechten af te halen!

Ontbijt en lunch to go

Ook voor de inwoners van Middelburg en omgeving blijft het mogelijk om de dag goed te beginnen met een ontbijt of lunch van The Green Room! Denk aan een frozen smoothie bowl, American pancake, diverse eiergerechten en een heerlijke zomerse salade. Natuurlijk kun je jouw ontbijt of lunch uitbreiden met een verse juice, homemade lemonade, matcha latte of lekkere koffie to-go!

Diner to go

Het is dagelijks mogelijk een heerlijke en gezonde gerechten uit The Green Room af te halen. Alle gerechten worden vers bereid en zijn in de basis vegetarisch, maar bij elk gerecht is het mogelijk een vlees- of visgerecht als supplement bij te bestellen. Oh en om het af te maken, bestelt u er ook makkelijk een biertje of fles wijn bij.

En ook aan onze ''kleine gasten'' is gedacht, speciaal voor kinderen t/m 10 jaar is er een Kindermenu samengesteld. Toch liever zin in stukje vlees of vis? Vraag er naar! Frietjes met mayonaise, appelmoes en eens stukje vlees of vis van de week, behoort altijd tot de mogelijkheden. Het kindermenu vindt u terug bij het kopje hierboven (samengevoegd met de lunchkaart).

Bestellen & afhalen

The Green Room is geopend voor take away tussen 11:30 en 13:30 uur en tussen 17:00 en 20:00 uur [op vrijdag en zaterdag tot 21:00 uur]. Ontbijt kan worden afgehaald tussen 08:00 en 10:30 uur.

The Green Room is (voorlopig t/m 1 september 2021) op dinsdag & woensdag niet geopend voor take away (met uitzondering van 15 en 16 juni en 14 juli).

Wij vragen u uiterlijk een half uur voor het afhaalmoment de bestelling telefonisch aan ons door te geven via 0118 724 801. Via de e-mail mag natuurlijk ook.

Bezorgmogelijkheden van Restaurant The Green Room

Bij een bestelling van minimaal € 100 bezorgen wij (op aanvraag en beschikbaarheid) binnen 5 kilometer van Middelburg ook aan huis of (thuis)kantoor!

Seayou Zeeland