Staycation in Middelburg
Voordelig er op uit met onze Meivakantie Special!

Take Away

Ontbijt, lunch & diner afhalen bij The Green Room

Geen zin of tijd om te koken? Voor iedereen die al kennis heeft gemaakt met de gerechten van restaurant The Green Room of juist nog het concept wil leren kennen, is er goed nieuws! Het is mogelijk om onze gerechten af te halen!

Ontbijtbox to go

Ook voor de inwoners van Middelburg en omgeving blijft het mogelijk om de dag goed te beginnen. Er is een speciale "ontbijt-to-go kaart" om te blijven genieten van een goede kop koffie, een Matcha Latte, banana pancakes, yoghurtbowl en nog meer lekkers.

Lunch & diner to go

Het is dagelijks mogelijk een heerlijke en gezonde (lunch)gerechten uit The Green Room af te halen. Alle gerechten worden vers bereid en zijn in de basis vegetarisch, maar bij elk gerecht is het mogelijk een vlees- of visgerecht als supplement bij te bestellen. Natuurlijk staan er ook sapjes en warme drankjes op het to-go-menu, want een vers geperste groentensap, jus d'orange of homemade ice tea mogen tijdens de lunch niet ontbreken. Oh en om het diner helemaal af te maken, bestelt u er ook makkelijk een biertje of fles wijn bij.

Take away for kids

En ook aan onze ''kleine gasten'' is gedacht, speciaal voor kinderen t/m 10 jaar is er een Kindermenu samengesteld. Toch liever zin in stukje vlees of vis? Vraag er naar! Frietjes met mayonaise, appelmoes en eens stukje vlees of vis van de week, behoort altijd tot de mogelijkheden.

Bestellen & afhalen

The Green Room is dagelijks geopend voor take away tussen 11:30 en 13:30 en tussen 17:00 en 19:00 uur (op vrijdag & zaterdag tot 20:00 uur). Ontbijt kan worden afgehaald tussen 08:00 en 10:30 uur.

Wij vragen u uiterlijk een half uur voor het afhaalmoment de bestelling telefonisch aan ons door te geven via 0118 724 801. Via de e-mail mag natuurlijk ook.

Bezorgmogelijkheden van Restaurant The Green Room

Bij een bestelling van minimaal € 100 bezorgen wij binnen 10 kilometer van Middelburg ook aan huis of (thuis)kantoor!

ontbijtbox lunchbox to go ontbijt isabelle buiten lunchpakket fietsen wood Wood The Green Room 202 Barista

Seayou Zeeland