The Green Room

Feeding instead of filling!

In Restaurant The Green Room is de hoofdrol voor de groenten. Maar voor de liefhebber is een stukje vlees of vis als bijgerecht geen probleem.

Concept van The Green Room

De ingrediënten die de keuken binnenkomen staan dicht bij de natuur. Onbewerkte, zuivere producten met een korte lijn naar de bron. Rauw en vers zijn het vertrekpunt van The Green Room en vormen de basis van verrassende en smaakvolle gerechten. Focus op huisgemaakt en waar kan biologisch met zoveel mogelijk gebruik van het hele product.

De gastronomie neemt chef-kok Bennie met liefde voor zijn rekening. Aan tafel of aan de bar bij Citylounge & Natural Kitchen The Green Room kunt u dankzij de open keuken de warmte van het fornuis bijna voelen! De laatste restjes slaap worden er verdreven met een ontbijtje, een kop Koepoortkoffie of kruidenthee vers van de kruidenwand. Ook geniet u hier van patissier-waardige taart, huisgemaakte limonade of à la carte lunchen en dineren. Speels & huisgemaakt, gezond & eco-bewust van het smakelijkste soort.

Bennie en zijn team serveren het beste uit de streek: Zeeuws speltbrood, roomboter van Schellach (net buiten de stad), zeezout van De Zeeuwsche, makreel uit de Noordzee, kalfsvlees van Hoeve Rapenburg uit Meliskerke… Maar we halen het lekkers ook van ver daarbuiten: ketchup uit Kenia van The Ketchup Project, sardientjes van Ortiz, droge worst van Brandt & Levie.

Wood The Green Room 208 Wood The Green Room 221 3dbca4d3 a129 4267 807a 79423bc2eb3e Wood The Green Room 193

Lockdown

Naar aanleiding van de lockdown die is aangekondigd door de regering op 14 december, is The Green Room vanaf 15 december 2020 t/m 9 februari 2021 gesloten.

Ontbijten, lunchen en dineren in de hotelkamer

Gelukkig kunt u, als hotelgast, nog wel gebruik maken van onze gerechten van The Green Room! Het ontbijt, een tussendoortje, verse juice, lunch of diner met bijpassende dranken of begeleidende wijnen, welke met liefde voor u worden bereiden, zullen wij -per gang- bezorgen tot aan de deur van uw hotelkamer. Om u toch het restaurant-gevoel te geven, zorgen wij voor mooie gedekte tafels in de hotelkamers en bijpassend servies, bestek en glazen.

City Hotel Wood23 8 8 Wood The Green Room 235 kopie Wood The Green Room 202 Koffiemolen koffiebonen koffie

Take Away - Afhalen bij The Green Room

Voor iedereen die al kennis heeft gemaakt met de gerechten van restaurant The Green Room of juist nog het concept wil leren kennen, is er goed nieuws! Het is mogelijk om onze gerechten af te halen!

Lees hier alles over onze take-away mogelijkheden