Staycation in Middelburg
Voordelig er op uit met onze Meivakantie Special!

The Green Room

Feeding instead of filling!

In Restaurant The Green Room is de hoofdrol voor de groenten. Maar voor de liefhebber is een stukje vlees of vis als bijgerecht geen probleem.

Wood The Green Room 208 3dbca4d3 a129 4267 807a 79423bc2eb3e Wood The Green Room 193

Open voor Take Away

Vanwege de Lockdown is restaurant The Green Room tijdelijk gesloten.
Maar...voor iedereen die al kennis heeft gemaakt met de gerechten van restaurant The Green Room of juist nog het concept wil leren kennen, is er goed nieuws! Het is mogelijk om onze gerechten af te halen!

Lees hier alles terug over onze take away mogelijkheden

Ontbijten, lunchen en dineren in de hotelkamer

Gelukkig kunt u, als hotelgast, nog steeds gebruik maken van onze take-away gerechten van The Green Room! Het ontbijt, een tussendoortje, verse juice, lunch of diner met bijpassende dranken of begeleidende wijnen, welke met liefde voor u worden bereiden, zullen wij bezorgen tot aan de deur van uw hotelkamer. Om u toch het restaurant-gevoel te geven, zorgen wij voor tafels in de hotelkamers en serveren wij bij het bezorgen van de gerechten bijpassend servies, bestek. Bij de bezorgen van consumpties worden bijpassende glazen geserveerd.

Dinertijden

We bezorgen de gerechten op maandag t/m donderdag (tot 19:00 uur) tot aan de kamerdeur. Op vrijdag t/m zondag is dit mogelijk tot 20:00 uur.

Concept van The Green Room

De ingrediënten die de keuken binnenkomen staan dicht bij de natuur. Onbewerkte, zuivere producten met een korte lijn naar de bron. Rauw en vers zijn het vertrekpunt van The Green Room en vormen de basis van verrassende en smaakvolle gerechten. Focus op huisgemaakt en waar kan biologisch met zoveel mogelijk gebruik van het hele product.

De gastronomie neemt chef-kok Bennie met liefde voor zijn rekening. Aan tafel of aan de bar bij Citylounge & Natural Kitchen The Green Room kunt u dankzij de open keuken de warmte van het fornuis bijna voelen! De laatste restjes slaap worden er verdreven met een ontbijtje, een kop Koepoortkoffie of kruidenthee vers van de kruidenwand. Ook geniet u hier van patissier-waardige taart, huisgemaakte limonade of à la carte lunchen en dineren. Speels & huisgemaakt, gezond & eco-bewust van het smakelijkste soort.

Bennie en zijn team serveren het beste uit de streek: Zeeuws speltbrood, roomboter van Schellach (net buiten de stad), zeezout van De Zeeuwsche, makreel uit de Noordzee, kalfsvlees van Hoeve Rapenburg uit Meliskerke… Maar we halen het lekkers ook van ver daarbuiten: ketchup uit Kenia van The Ketchup Project, sardientjes van Ortiz, droge worst van Brandt & Levie.

City Hotel Wood23 8 8 Wood The Green Room 202 Koffiemolen koffiebonen koffie

Openingstijden The Green Room

Zodra de lockdown voorbij is, zal Restaurant The Green Room 7 dagen per week* geopend zijn voor ontbijt, lunch en diner.

  • Het ontbijt kan gereserveerd worden met aankomst tussen 08:00 en 10:30 uur. Per tafel reserveren wij 30-45 minuten.
  • Lunch is mogelijk tussen 11:30 en 15:00 uur.
  • The Green Room is vanaf 17:00 uur geopend voor diner.

Aangepaste openingstijden in de zomervakantie

* Gedurende de zomervakantie (13 juli t/m 1 september) is The Green Room 7 dagen per week geopend voor ontbijt en zal het restaurant op dinsdag en woensdag sluiten na het ontbijt. Het restaurant is op donderdag t/m maandag wel geopend voor lunch & diner.