Overnachten in het centrum van Middelburg
Erop uit met onze Citybreak

The Green Room

Feeding instead of filling!

In Restaurant The Green Room is de hoofdrol voor de groenten. Maar voor de liefhebber kan ieder gerecht optioneel verrijkt worden met vis of vlees.

Concept van The Green Room

De ingrediënten die de keuken binnenkomen staan dicht bij de natuur. Onbewerkte, zuivere producten met een korte lijn naar de bron. Rauw en vers zijn het vertrekpunt van The Green Room en vormen de basis van verrassende en smaakvolle gerechten. Focus op huisgemaakt en waar kan biologisch met zoveel mogelijk gebruik van het hele product.

De gastronomie neemt chef-kok Bennie met liefde voor zijn rekening. Aan tafel of aan de bar bij Citylounge & Natural Kitchen The Green Room kunt u dankzij de open keuken de warmte van het fornuis bijna voelen! De laatste restjes slaap worden er verdreven met een ontbijtje, een kop Koepoortkoffie of kruidenthee vers van de kruidenwand. Ook geniet u hier van patissier-waardige taart, huisgemaakte limonade of à la carte lunchen en dineren. Speels & huisgemaakt, gezond & eco-bewust van het smakelijkste soort.

Bennie en zijn team serveren het beste uit de streek: Zeeuws speltbrood, roomboter van Schellach (net buiten de stad), zeezout van De Zeeuwsche, makreel uit de Noordzee, kalfsvlees van Hoeve Rapenburg uit Meliskerke… Maar we halen het lekkers ook van ver daarbuiten: ketchup uit Kenia van The Ketchup Project, sardientjes van Ortiz, droge worst van Brandt & Levie.

Ontbijten in Middelburg

Ook voor de inwoners van Middelburg en omgeving is het mogelijk om de dag goed te beginnen met een healthy ontbijt in The Green Room! Bij het ontbijt serveren wij standaard een warme drank naar keuze, shot van gember, citroen en appel, verse jus d'orange, mini croissant, zoete lekkernij en vers fruit. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende ontbijtgerechten zoals een frozen smoothiebowl, banana pancakes, Ben's eggs en nog veel meer lekkers (check het menu hieronder)!

Wanneer u niet in het hotel verblijft reserveert u ontbijt voor € 19,50 per persoon.

Openingstijden The Green Room

Restaurant The Green Room is weer open! Wij verwelkomen u graag op de volgende dagen & tijden:

  • Ontbijt 07:30 - 11:00 uur (7 dagen per week).
  • Lunch 12:00 - 15:00 uur (7 dagen per week) Na de lunch serveren wij ook nog drankjes & bites.
  • Diner 17:00 - 22:00 uur / donderdag t/m maandag.

The Green Room is (voorlopig t/m 1 september 2021) op dinsdag & woensdag niet geopend voor diner (met uitzondering van 15 en 16 juni en 14 juli).

Wenst u op een dinsdag of woensdagavond diner te reserveren in The Green Room voor 15 personen of meer? Neemt u dan contact op met Eva van de Parel via manager@cityhotelwood.nl voor de mogelijkheden.

Terras

U bent van dagelijks vanaf 07:30 uur van harte welkom op ons intieme terras aan de voorkant van het hotel. Wij serveren ontbijt en lunch op het terras en natuurlijk bent u ook welkom voor een kop koffie, verse juice, glas wijn of lekkere cocktail met met een bite. Het diner serveren wij uitsluitend binnen in The Green Room.

IMG 0293 cocktail mocktail cava citylounge Gerecht champignons keuken

Take Away

Het is ook mogelijk om uw ontbijt, lunch of diner bij ons af te halen!

Lees hier alles terug over onze take away mogelijkheden