Vergaderen

Vergaderen in Middelburg

Verandering van spijs doet eten, dat weten we allemaal. Maar net zo goed doet verandering van omgeving wonderen voor denken, verbeelden en handelen. Onze vergaderruimtes zijn de perfecte plek om samen in alle rust lessen te trekken en aan de slag te gaan. En om boompjes op te zetten over de toekomst, natuurlijk!

Meeting, bijeenkomst of vergadering

Om de meeting te ondersteunen bieden we twee vergaderarrangementen. We denken echter graag met u mee over wat uw bijeenkomst specifiek nodig heeft. Die ene snack of healthy maaltijd of die bijzondere setup van tafels en stoelen? Er kan altijd meer dan u denkt.

Wilt u een kleinschalige meeting organiseren in de bibliotheek, met wat lekkers erbij? Vraag ons naar de mogelijkheden en het uurtarief.

Vergaderzaal De Houtzagerij

In de Houtzagerij (4m x 10m) heeft u alle vrijheid om zelf de ideale opstelling te bepalen. Een U-vorm of een carré-opstelling? Of toch een theater- of schoolbankenopstelling? Wij zetten alles graag naar uw wensen klaar. Ook handig: de stoelen zijn stapelbaar, dus mocht u er een paar extra nodig hebben, dan zijn ze altijd bij de hand.

De maximale capaciteit van de Houtzagerij bedraagt tussen de 16 en 20 personen

Vergaderzaal De Leerlooierij

De Leerlooierij (4m x 10m) is iets kleiner dan De Houtzagerij. Ook iets knusser en luxer: ruime eikenhouten tafels, heerlijk zachte en kleurige maar ergonomisch verantwoorde stoelen. In vierkante opstelling is er plaats voor 16 personen, in één-lange-tafel-opstelling kunt u hier met 18 personen terecht.

Houtzagerij Vergaderen notitieblok pen Houtzagerij 2

Vergaderarrangementen bij Cityhotel Wood

Cityhotel Wood biedt u twee verschillende vergaderarrangementen aan. Ideaal als u een halve of hele dag nodig heeft om te vergaderen, een gesprek te voeren, samen te sparren of te brainstormen.

Vergaderarrangement 1 dagdeel

8:00 – 12:00 uur ~ 12:30 – 16:30 uur ~ 17:00 – 21:00 uur

* Onbeperkt koffie en thee die u kunt pakken in de naastgelegen bibliotheek
* Diverse soorten water (plat, bruisend en vitamine) op de tafels
* Huisgemaakte powerbreak tijdens de bijeenkomst bestaande uit een groentesapje, huisgemaakte limonade en handfruit
* Papier- en schrijfwaar

Tarief is € 13,50 per persoon, exclusief zaalhuur.

Lunchen voor of na uw vergadering?
Voor € 18,50 per persoon serveren wij voorafgaand of na de vergadering een lunch in ons restaurant The Green Room. U wordt ontvangen met een verse soep, gevolgd door een saladebowl of luxe lunchgerecht met als afsluiting huisgemaakte cake met gembershot. Tijdens de lunch serveren wij u een glas jus d’orange, groentesapje of melk, koffie, thee en watersoorten.

Vergaderarrangement 2 dagdelen

9:00 – 17:00 uur

* Onbeperkt koffie en thee die u kunt pakken in de naastgelegen bibliotheek
* Diverse soorten water (plat, bruisend en vitamine) op de tafels
* Homemade powerbreak bij aanvang
* Huisgemaakte powerbreak tijdens de bijeenkomst bestaande uit een groentesapje, huisgemaakte limonade en handfruit
* Huisgemaakte limonade en groentesapje
* Lunch in The Green Room
* Refreshments
* Huisgemaakte energybreak voor het einde van de dag
* Papier- en schrijfwaar

Tarief is € 38,50 per persoon, exclusief zaalhuur (€ 250,00 voor 2 dagdelen)

’s Avonds vergaderen?
Ook dat is mogelijk. U kunt het vergaderarrangement 2 dagdelen ook ’s middags in laten gaan en na het diner verder vergaderen. Afhankelijk van uw wensen, berekenen wij een toeslag voor een 2- of 3-gangen diner.

Koffiemolen koffiebonen koffie The Green Room raamkant Gerecht keuken aardappelsalade

Audiovisuele apparatuur

Heeft u tijdens uw vergadering of meeting audiovisuele apparatuur nodig? Dat is geen probleem en op aanvraag beschikbaar:

* Whiteboard € 22,50
* 70 inch TV scherm € 50,00

Overige apparatuur kunnen wij extern inhuren bij onze vaste leverancier. Graag vernemen wij wat u precies nodig heeft, zodat wij u een passende offerte kunnen doen toekomen

Vergaderen & overnachten

Wilt u de vergadering, meeting of bijeenkomst combineren met een overnachting? Misschien voorafgaand of juist na afloop? Ook dit is mogelijk! Neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Stuur ons een e-mail!

Seayou Zeeland