Golf Arrangement

Hole in one!

Golfbaan De Zeeuwsche in Middelburg is een prachtige 9 holes golfbaan in het hart van Zeeland. De golfbaan is zeer uitdagend met veel waterpartijen en afwisselende holes en past geweldig in het Zeeuwse landschap.

Naast de 9 holes baan beschikt De Zeeuwsche over een par-3 baan, die ook toegankelijk is voor golfers zonder golfvaardigheidsbewijs.

De Golfbaan is ontworpen door golfbaanarchitect Bruno Steensels.

Middelburg 197 C1 A4432 websize Middelburg 058 C1 A1789 websize1 Middelburg 022 C1 A1654 websize Middelburg 004 C1 A2046 websize1

Culinair genieten in The Green Room

Op de dag van aankomst verrassen onze chefs u met mooie creaties die bereid worden vanuit onze open ''natural kitchen''. Groentes spelen weliswaar de hoofdrol in ons menu, maar voor de liefhebber is het altijd mogelijk een bijpassend stukje vlees of vis als bijgerecht te bestellen. En 's morgens geniet u van een uitgebalanceerd en gezond ontbijt, waarbij alle gerechten en drankjes uitgeserveerd worden aan tafel.

Lockdown

Naar aanleiding van de lockdown die is aangekondigd door de regering op 14 december, is ons hotelrestaurant The Green Room vanaf 15 december 2020 t/m 9 februari 2021 gesloten.

Dit arrangement is ook tijdens de Lockdown boekbaar, Golfbaan de Zeeuwsche is geopend.

Gelukkig kunt u, als hotelgast, nog wel gebruik maken van onze gerechten, maar dan in de vorm van take-away of bezorgen! U kunt dus zelf uw ontbijt, een tussendoortje, een verse juice, coffee-to-go en een "pick it yourself" lunch of diner (eventueel met begeleidende wijnen), welke met liefde voor u worden bereid afhalen of laten bezorgen op de kamer. Om u toch het restaurant-gevoel te geven zorgen wij voor mooie gedekte tafels in de hotelkamers.

Keuken Nina The Green Room bar-view 3dbca4d3 a129 4267 807a 79423bc2eb3e Wood The Green Room 7

Dit arrangement is inclusief:

  • 2 of 3 x overnachting
  • 2 of 3 x luxe uitgeserveerd ontbijt
  • 1 x 3-gangendiner op de dag van aankomst
  • 1 x Greenfee 9 holes bij Golfbaan de Zeeuwsche (of Par 3 baan (9-holes) indien u niet in het bezit bent van een GVB)*

*Beschikt u nog niet over een GVB? Geen probleem! Golfbaan de Zeeuwsche heeft een uitdagende par-3 baan (9-holes), waar u ook als minder ervaren golfer terecht kunt. De par-3 baan is ook uitermate geschikt voor de ervaren golfer die het korte werk wil verbeteren.

Uitbreiden naar 18-holes

Voor € 15,- per persoon kunt u uitbreiden naar 18-holes, u loopt dan 2 x de 9-holes. Vraag er naar bij uw boeking!

Uitrusting Golfbaan de Zeeuwsche

  • Gebruik buggy 9 holes € 17,50
  • Gebruik buggy 18 holes € 28,50
  • Huur golfset € 10,00
  • Huur golftrolley € 5,00

Reserveren

Dit arrangement is te boeken vanaf € 272,25 per persoon op basis van 2 twee personen per kamer. De beschikbaarheid is logischerwijs afhankelijk van de mogelijkheden van Golfbaan de Zeeuwsche. Geef bij het boeken door van welke baan u gebruik wenst te maken (grote baan 9-holes (uit te breiden naar 18-holes) of de par-3 baan) en op welke datum u wil golfen, zodat wij dit goed kunnen afstemmen met de Zeeuwsche.

U kunt dit arrangement reserveren door telefonisch contact op te nemen: +31 (0) 118 - 724 801 of ons een mail te sturen naar info@cityhotelwood.nl.

Wood 3305 Entree Moswand receptie Sea You Zeeland 02 77 kopie

Ons Bomenplan!

Bij het boeken van een kamer via onze website of receptie bieden wij u niet alleen de laagste prijsgarantie, maar steunt u ook ons Bomenplan. We doneren per (rechtstreekse) boeking € 1,50 aan dit plan, waarmee met in samenwerking met het ZMF een boomgaard met fruit- en notenbomen laten aanplanten bij Hof ter Linde, op korte (fiets)afstand van het hotel.

Niets is vanzelfsprekend in deze tijd

Wij begrijpen dat het in tijden van corona niet vanzelfsprekend is om naar een hotel of restaurant te gaan. Worden de maatregelen onverwacht weer aangescherpt of wordt u ziek, dan kunt u uw reservering tot 1 week voor aankomst kosteloos verplaatsen naar een periode later in het jaar. Hier leest u alles over de maatregelen die wij zullen nemen om het voor u, onze andere gasten en onze medewerkers zo veilig en plezierig mogelijk te maken.

Seayou Zeeland