Staycation in Middelburg
Voordelig er op uit met onze Meivakantie Special!

Hemelvaart Arrangement

Overnachten in het centrum van Middelburg

Met ons Hemelvaart arrangement geniet u van een nachtje weg óf extra lang verblijf in de hoofdstad van Zeeland. De ideale manier om uw citytrip in Middelburg te combineren met één of meerdere stranddagen aan de Zeeuwse kust.

Middelburg stad lente voorjaar 37 Receptie Wood entree Floor moswand 23 citylounge bar cocktail mocktail cava citylounge

Zon, zee en stad

Het hotel is prachtig gelegen aan de Middelburgse binnengracht. U wandelt vanuit het hotel zo het historische centrum van Middelburg in met fijne boetiekjes, conceptstores, koffiebars en gezellige terrassen.

Uw Hemelvaart weekend begint goed met een heerlijke welkomstcocktail in het zonnetje op het terras, op de kamer of in onze Citylounge. En 's avonds verzorgen wij (op de dag van aankomst) een culinair 3-gangendiner in onze natural kitchen 'The Green Room'. Daarnaast bereiden onze chef's iedere ochtend van uw verblijf een heerlijk en voedzaam ontbijt vanuit de open keuken. Ontbijt u liever in de kamer, in het park of op het strand? Ook dat is geen probleem! Roomservice verzorgen wij met liefde en wanneer u kiest voor een ''ontbijt to-go'' krijgt u er een gave rugtas bij (waarin de drankjes lekker koel blijven), ook erg handig voor op de fiets of eBike!

Het Hemelvaart arrangement is inclusief:

1 x verfrissende voorjaarscocktail (of mocktail) bij aankomst
1 of meerdere
overnachting(en) met een uit gebreid ontbijt in The Green Room, de kamer of ''to-go''*
1 x
3-gangendiner op de dag van aankomst*

*Indien de lockdown wordt verlengd voor de binnenhoreca, serveren wij het ontbijt en diner op de kamer.

Het Hemelvaart Arrangement is te boeken met aankomst op 12 t/m 16 mei 2021 vanaf € 126,25 per persoon (o.b.v. 2 personen per kamer).

Boek hier ons Hemelvaart Arrangement

E Chopper Liza Niels 188 SYZ 35 Middelburg stad lente voorjaar 43 Middelburg stad lente voorjaar 46

Onze culturele tips:

  • Breng eens een bezoek aan het Zeeuws Museum, gelegen op het Abdijplein.
  • Maak een tocht met de rondvaart door de historische grachten.
  • Reserveer voor een stadswandeling en ontdek de mooiste plekjes van de stad.

Fietsen 2 middelburg markt Middelburg Rondvaart 1166x377

Ons Bomenplan!

Met het reserveren van dit arrangement, steunt u ons bomenplan. We doneren € 1,50 per reservering aan dit plan, waarmee met in samenwerking met het ZMF een bos gaan aanplanten in de buurt van ons hotel. Hoe meer groen, hoe beter!

Seayou Zeeland