Staycation in Middelburg
Voordelig er op uit met onze Meivakantie Special!

COVID19

Informatie & maatregelen

Wat kunnen we nog doen, wat moeten we laten tijdens deze pandemie?

Het zijn - na een zorgeloze en warme zomer - nu weer onzekere tijden. Hierdoor zijn er veel vragen. Bij WOOD plaatsen we de gezondheid van ons allemaal boven alles. Tegelijk blijven we onderzoeken hoe we kunnen bijdragen aan zoveel mogelijk levenslust en -vreugde.

Want het tegenovergestelde van ‘gezond’ is niet alleen ‘ziek’. Ook wie eenzaam, angstig of somber is, verdient zorg en aandacht. (Dat is ook een beetje eigenbelang. Financieel, ja, maar ook menselijk: wij als horecatijgers bloeien nu eenmaal op als we anderen gastvrijheid kunnen bieden.)

Algemene maatregelen

Ook bij ons geldt voorlopig: anderhalve meter afstand houden. Wie ziek is, vragen we om thuis te blijven. (We sturen u graag een kaartje!) We zorgen voor volop gelegenheid om uw handen te wassen of ontsmetten en wij nemen de deurklinken, balies en andere aanraakplekken voor onze rekening.

Verder houden wij ons aan de maatregelen die vanuit de regering en het RIVM zijn opgesteld:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand.
  • Draag een mondkapje in openbare ruimtes (aan tafel mag het mondkapje af)
  • Ga niet naar plaatsen waar het druk is.
  • Nies en hoest in uw elleboog.
  • Was vaak uw handen met zeep.
  • Bent u verkouden? Blijf dan thuis!
  • Heeft u koorts of bent u benauwd? Dan moeten alle huisgenoten thuis blijven.
  • Laat u testen bij klachten!

Mondkapjes

Vanaf 1 december geldt een mondkapjesplicht voor minimaal 3 maanden. De handhaving kan boetes verstrekken van minimaal € 95,- voor niet naleven van het dragen van een mondkapje.

Ontbijt

Het ontbijt is tijdens uw verblijf inbegrepen en wordt als ontbijtpakket in stijl van The Green Room verzorgd.

Restaurant The Green Room

Restaurant The Green Room is gesloten. Tijdens uw verblijf in ons hotel kunt u bestellen van ons take away menu! U kunt een tussendoortje, een verse juice, coffee-to-go en een "pick it yourself" lunch of diner (eventueel met begeleidende wijnen) afhalen welke met liefde voor u worden bereid. Om u toch het restaurant-gevoel te geven zorgen wij voor het diner voor mooi gedekte tafels in de hotelkamers. Bekijk de mogelijkheden en het menu hier.

Take Away - Afhalen bij The Green Room

Op dit moment is The Green Room gesloten, maar ook voor de inwoners van Middelburg en omgeving blijft het mogelijk om te genieten van onze ontbijtes, verse sappen, lunches en diners. Op onze ''Take Away'' pagina leest u er alles over.

Flexibiliteit bij boekingen

Onbezorgd plannen maken is er niet bij in tijden van corona. Wilt u toch graag reserveren voor een verblijf in ons hotel? Wij heten u van harte welkom! Kosteloos annuleren is mogelijk tot 48 uur voor aankomst. En worden de maatregelen onverwacht weer aangescherpt of word u ziek, dan kunt u uw reservering (ook binnen het annuleringstermijn) kosteloos verplaatsen naar een periode later in het (nieuwe) jaar.

Zeeland veilig

Voor de meest actuele stand van zaken verwijzen wij u graag naar de website van Zeeland Veilig.

Seayou Zeeland