Overnachten in het centrum van Middelburg
Erop uit met onze Citybreak

COVID19

Informatie & maatregelen

Wat kunnen we nog doen, wat moeten we laten tijdens deze pandemie?

Het zijn - na een zorgeloze en warme zomer - nu weer onzekere tijden. Hierdoor zijn er veel vragen. Bij WOOD plaatsen we de gezondheid van ons allemaal boven alles. Tegelijk blijven we onderzoeken hoe we kunnen bijdragen aan zoveel mogelijk levenslust en -vreugde.

Want het tegenovergestelde van ‘gezond’ is niet alleen ‘ziek’. Ook wie eenzaam, angstig of somber is, verdient zorg en aandacht. (Dat is ook een beetje eigenbelang. Financieel, ja, maar ook menselijk: wij als horecatijgers bloeien nu eenmaal op als we anderen gastvrijheid kunnen bieden.)

Algemene maatregelen

Ook bij ons geldt voorlopig: anderhalve meter afstand houden. Wie ziek is, vragen we om thuis te blijven. (We sturen u graag een kaartje!) We zorgen voor volop gelegenheid om uw handen te wassen of ontsmetten en wij nemen de deurklinken, balies en andere aanraakplekken voor onze rekening.

Verder houden wij ons aan de maatregelen die vanuit de regering en het RIVM zijn opgesteld:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand.
  • Draag een mondkapje in openbare ruimtes (aan tafel mag het mondkapje af)
  • Ga niet naar plaatsen waar het druk is.
  • Nies en hoest in uw elleboog.
  • Was vaak uw handen met zeep.
  • Bent u verkouden? Blijf dan thuis!
  • Heeft u koorts of bent u benauwd? Dan moeten alle huisgenoten thuis blijven.
  • Laat u testen bij klachten!

Mondkapjes

Vanaf 1 december geldt een mondkapjesplicht. De handhaving kan boetes verstrekken van minimaal € 95,- voor niet naleven van het dragen van een mondkapje.

Omboekgarantie

Bij onze flexibele tarieven is het mogelijk om kosteloos te annuleren tot 7 dagen voor aankomst. Wilt u meer flexibiliteit? Reserveer dan onze omboekgarantie! Hiermee kunt u binnen de annuleringstermijn tot 2 dagen voor aankomst uw reservering kosteloos wijzigen naar een andere periode*.

* Bij het verplaatsten naar een duurdere periode zullen wij de meerprijs in rekening brengen.
* Het is niet mogelijk de omboekgarantie te reserveren voor het non refundable tarief.
* Boekt u meerdere kamers tegelijk? Dan raden wij u aan de omboekgarantie ook meerdere keren mee te boeken (deze geldt per kamer).

Ontbijt

Het ontbijt is tijdens uw verblijf inbegrepen en wordt geserveerd in restaurant The Green Room verzorgd.

Restaurant The Green Room

Restaurant The Green Room is geopend. Tijdens uw verblijf in ons hotel kunt u plaatsnemen in ons restaurant en genieten van een lunch of diner (eventueel met begeleidende wijnen). Het is toegestaan om met maximaal 4 personen aan één tafel plaats te nemen. Met uitzondering van kinderen tot en met 12 jaar en 1 huishouden. Indien u niet uit één huishouden komt zullen wij 1,5 meter tussen de tafels hanteren. Wij zullen bij aanvang van uw reservering vragen om u te registreren en de gezondheidscheck uit te voeren. Natural Kitchen The Green Room sluit om 22:00 uur in verband met de huidige maatregelen rondom COVID-19.

Take Away - Afhalen bij The Green Room

Restaurant The Green Room is geopend, maar het blijft mogelijk om thuis te genieten van onze ontbijtjes, verse sappen, lunches en diners. Op onze ''Take Away'' pagina leest u er alles over.

Zeeland veilig

Voor de meest actuele stand van zaken verwijzen wij u graag naar de website van Zeeland Veilig.

Seayou Zeeland