Hotelinformatie

Van harte welkom bij Cityhotel Wood! Wij doen ons uiterste best om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Voor extra comfort hebben wij deze hotel directory samengesteld met informatie over ons hotel en onze diensten. Indien er toch nog vragen zijn of andere informatie is gewenst, aarzel dan niet om contact op te nemen met de receptie. De receptie is dagelijks van 7:00 uur tot 23:00 uur bereikbaar. Wij wensen u een heerlijk verblijf toe!

AED

De AED bevindt zich bij de receptie.

Apotheek

Apotheek Middelburg
Kalverstraat 1
4331 LZ Middelburg
Telefoon 0118-82 03 99
Website http://www.apotheekmiddelburg.nl

Medsen Apotheek Veersche Poort
Fazantenhof 12 14
4332 XT Middelburg
Telefoon 0118-61 25 38
Website http://www.veerschepoort.medsenapotheek.nl

BENU Apotheek Dauwendaele
Roozenburglaan 18
4337 JH Middelburg
Telefoon 0118-62 74 71
Website https://www.benuapotheek.nl/ap...

Babybedjes

Tegen meerkosten (en indien voorradig) is het mogelijk om via de receptie een babybedje op de kamer te laten plaatsen.

Bar

Onze sfeervolle hotelbar is dagelijks geopend. De hotelbar bevindt zich in de lobby naast de receptie.

The Green Room bar-view Cocktail Bar

Betaalwijzen

U kunt bij ons contant betalen en met de gangbare creditcards (Maestro, VPay, Visa, MasterCard en AmEx). Vooruitbetalen kan ook met iDeal.

Bomenplan

Een bomenplan: daarvoor sloegen we de handen ineen met de Zeeuwse Milieufederatie. Momenteel is dit plan nog in de opstartfase en zoeken we naar een geschikt stuk grond op Walcheren waar we samen met het ZMF bomen aanplanten. Hoe meer longen van de aarde, hoe meer vreugd! Dat kunnen we doen mede dankzij jouw hotelbezoek. Want huurt u een (elektrische) fiets, boekt u een arrangement of besluit u de dagelijkse kamerschoonmaak over te slaan, dan doneren wij telkens een vaste bijdrage van € 1,50 aan het bomenplan. En als u wilt, kunt u bij de boeking kiezen voor een CO2-neutrale reis naar Middelburg: het compensatiebedrag gaat rechtstreeks naar meer ruisende kruinen op het eiland!

Boxspring

Ligt u ook zo heerlijk op onze hotelbedden? Onze boxsprings komen van Swiss Sense. Benieuwd naar de specificaties? Onze collega's van de receptie informeren u graag verder

Cityloft met terras Groene kamer bed Groene kamer Original Elm

Brand

· Blijf in alle gevallen kalm.
· Meld de brand direct bij de receptie.
· Op de plattegrond op je kamerdeur staan de vluchtroutes aangegeven.
· Gebruik in geen geval de lift.
· Verlaat bij een algemeen rookalarm zo snel mogelijk het gebouw via de nooduitgangen en meld je op de verzamelplaats bij de bedrijfshulpverleners.

Conferenties & vergaderen

Ons hotel beschikt over twee zalen. De Leerlooierij en de Houtzagerij. Voor informatie kunt u tussen 7:00 uur en 23:00 uur contact opnemen met onze receptie.

Dokter

Huisartsenpraktijk Bruynzeel
Dam 8, 4331 GJ Middelburg
Telefoon 0118- 61 58 14

Fietsen

U kunt uw fiets stallen in ons souterrain onder het hotel.
Wilt u een fiets huren? Dat kan! Neem een kijkje op onze speciale pagina of neem contact op met de receptie.

Gastenwas

In samenwerking met Veldman Wasserij & Stomerij faciliteren wij Laundry Service voor het geldende tarief. Voor meer informatie kunt u bij de receptie terecht.

Gevonden & verloren voorwerpen

U kunt contact opnemen met de receptie voor verloren en/of gevonden voorwerpen.

Huisartsenpost

Levensbedriegende situatie? Bel altijd 112!

Huisartsenpost Walcheren
Koudekerkseweg 86
4382 ED, Vlissingen
Telefoon 0900 – 1985 voor spoed in de avond/nacht en in het weekend (houdt uw BSN-nummer bij de hand).

Housekeeping

Bij het inchecken zullen wij vragen of u gebruik wenst te maken van dagelijkse schoonmaak. Vindt u dit te veel van het goede, omdat u zich zorgen maakt om de ecologische druk van al die wasjes en schoonmaakmiddelen? Laat het ons weten. Dan slaan we het housekeeping-rondje over én doneren we aan het bomenproject. Al zijn het kleine beetjes (€ 1,50 per kamer per dag), ze helpen niettemin!

Wilt u wel gebruik maken van de dagelijkse schoonmaak? Laten we dan afspreken: als u een schone handdoek wilt, gooit u de vuile op de grond, dan zorgen we ervoor dat u nieuwe handdoeken krijgt.

koffie en thee kamer platenspeler Hond 3 Hond 2

Huisdieren

De hond is welkom bij WOOD. Voor € 17,50/nacht maken we alles in gereedheid voor u en uw hond: water, hondenkoekjes en een hondenboxspring natuurlijk! Minder dierlievende gasten, met of zonder allergie, kunnen we geruststellen: de kamers geschikt voor honden zijn geconcentreerd in het souterrain. En een beestenboel zal het hotel nooit worden, want er mag maximaal één hond per kamer worden meegenomen.
Honden zijn niet toegestaan in openbare ruimtes, allen in de hotelkamer.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze hondenbrief.

Inchecken

U kunt op de kamer terecht vanaf 15:00 uur. Vroeger inchecken is mogelijk als de kamer al beschikbaar is. Liever digitaal inchecken? Via uw boekingsbevestiging kunt u een Flexipass downloaden die toegang geeft tot het hotel en de kamer. Handig als u haast heeft of tussen 23:00 uur en 07:00 uur aankomt. Dan biedt ook de self check-in kiosk uitkomst. Al begroeten we iedereen graag in levenden lijve, dat spreekt voor zich!

Ingangen

Alle ingangen sluiten tussen 23.00 en 07.00 uur. Met de keycard zijn de deuren te openen door deze voor de kaartlezer naast de deur te houden.

Internet

In het gehele gebouw is gratis draadloos internet aanwezig. De netwerknaam is ‘@Wood Free Wifi’. Een wachtwoord is hiervoor niet nodig.

Invalidentoilet

Het hotel beschikt over een invalidetoilet beneden in het souterrain. Het souterrain is bereikbaar met de lift.

Koffie & thee faciliteiten

Op de Deluxe Fig & Lofts staat een koffiedrip met versgemalen koffiebonen. In het weckpotje zit 30 gram gemalen koffie, gebruik 30 gram voor een halve liter koffie. Bij meerdere nachten vullen we het weckpotje dagelijks bij.
De Original Elm kamers faciliteren niet over koffie/thee faciliteiten op de kamer, maar u kunt in onze bibliotheek (beneden in het souterrain) 24/7 koffie of thee pakken met de bekers die op de kamer staan. (Tijdens het verblijf gehecht geraakt aan de bekers? Dan kunt u ze bij vertrek afrekenen voor € 4,- en heeft u gelijk een aandenken aan uw verblijf.)

koffie en thee kamer platenspeler Library Koffie Koffiemolen koffiebonen koffie

Klachten / opmerkingen

Eventuele klachten of opmerkingen kunt u melden bij de receptie. Zij zullen deze doorgeven aan de dienstdoende manager.

Klimaatbeheersing

De temperatuur en ventilatie kan bediend worden met het witte kastje aan de muur. Om deze te activeren sluit u alle ramen en plaats de keycard in de kaarthouder.

Kluis

Op iedere kamer bevindt zich een kluisje waarin u uw waardevolle spullen kunt bewaren.
Het management aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of diefstal van kostbaarheden.

Koelkast

In iedere kamer bevindt zich een koelkastje, welke u kunt gebruiken tijdens het verblijf.

Lunchpakket

Het is mogelijk een lunchpakket (€ 15,-) bij de receptie te bestellen. Er is keuze uit drie verschillende pakketten. Bestel uw lunchpakket uiterlijk de avond (voor 21:00 uur) van tevoren.

Niet storen

Indien u niet gestoord wenst te worden hangt u het niet-storen kaartje aan de buitenzijde van de deur.

Nooduitgangen

Alle nooduitgangen zijn duidelijk aangegeven in de gangen en voorzien van noodverlichting. Bekijk ook de plattegrond aan de binnenzijde van de kamerdeur om te zien waar de dichtstbijzijnde nooduitgang is gesitueerd.

Ontbijt

De exclusiefste zaken werken met reserveringen… Al blijven we Zeeuws nuchter, wij doen dat nu even ook. Zo kan iedereen op het gemak ontbijten, met voldoende ruimte om zich heen. We werken hiervoor met tijdsblokken, zodat we al onze gasten een plekje kunnen garanderen. Bij check-in wordt er voor alle dagen van het verblijf een tafel gereserveerd op een van de beschikbare tijden (tussen 08.00 en 9.30 uur). Als u er zeker van wilt zijn dat er op het gewenste tijdstip een tafel beschikbaar is, geef dan de tijd alvast door in het opmerkingenveld bij het maken van de reservering.

We komen uw bestelling opnemen en serveren alles uit. Een driegangen-ontbijt dat start met koffie of thee, verse jus d’orange, melk of een groentensmoothie, een croissantje, vers fruit en een ontbijtamuse. Erna volgt iets zoets of hartigs, zoals boterzacht roerei met salsa van witte bonen, tomaten, dille en amandel (met of zonder zalm of buikspek van livar) of warme havermout van sojamelk met gebakken appel, rozijnen, kaneel en een lepel kokosyoghurt. Met een gembershot en huisgemaakte cake eindigt dit begin van de dag in stijl.

Ontbijtroomservice

Het is mogelijk om het ontbijt in uw kamer te laten bezorgen tussen 8.00 en 10.45 uur. Voor het bestellen van roomservice ontbijt neemt u (uiterlijk de avond van tevoren) contact op met de receptie.

Parkeren

Auto’s en de binnenstad zijn helaas geen gelukkige combinatie… Onze vier parkeerplaatsen houden we graag beschikbaar voor elektrisch en mindervalide vervoer. Cityhotel Wood faciliteert over vier elektrische stoompunten (op basis van beschikbaarheid).

Wilt u in de buurt parkeren? Dan raden we parkeergarage Achter de Houttuinen of parkeerterrein Hof van Tange aan. Die is te vinden op 1-2 minuten lopen van het hotel. Voor Hof van Tange zijn parkeerkaarten te koop via de front desk (€ 10,60,-/dag).
Ook een mogelijkheid: de Cycle Hub (Oude Veerseweg). Voor € 5,-/dag regelen wij een deeltijdfiets, van en naar het hotel én steunt u het bomenproject met € 1,50.

Receptie

De receptie is geopend tussen 08.00 en 21.00 uur. Bij dringende vragen of calamiteiten buitenom deze tijden, die niet kunnen wachten tot de volgende dag, kan gebeld worden naar +31 118 472 801, na het bandje drukt u op nummer 1 en wordt de verbinding doorgeschakeld naar het nummer van de hotelmanager.

Restaurant The Green Room

Wij zijn 7 dagen per week geopend voor ontbijt (08:00 - 10:45 uur), lunch (12:00 - 15:00 uur) en diner (vanaf 17:00 uur).

Roomservice

Roomservice is beschikbaar tijdens je verblijf. Je kunt contact opnemen met de receptie om je bestelling door te geven.

Stoommachine

Een stoommachine is bij de receptie verkrijgbaar.

Sleutel

De sleutel van de kamer is te gebruiken voor de elektriciteit in de kamer. Stop eerst de sleutel in de kaarthouder om gebruik te kunnen maken van elektriciteit. Wilt u het hotel later dan 21:00 uur betreden via de hoofdingang? Dan kunt u de sleutel tegen de kaartlezen houder aan de rechterkant van de deur.

Tandarts

Tandartspraktijk Mathia
Kalverstraat 1, gang E
4331 LZ Middelburg
Telefoon 0118-76 90 96
Bij de receptie zijn afsprakenkaartjes te verkrijgen.

Taxi

Taxi Livo: 0118-63 58 00
Taxi at Sea Middelburg: 0118-43 51 06

Televisie

Met de televisie op de kamer kunt u streamen vanaf uw smartphone. Klik op de streaming op de afstandsbediening en scan de QR-code met uw smartphone.

Toiletartikelen

Mondverzorging- en scheersets zijn te verkrijgen bij onze receptie.

Uitchecken

Wij vragen u uit te checken voor 11:00 uur. Mocht u eventueel de kamer langer willen gebruiken, vraag dan naar de mogelijkheden bij de receptie.

Water

Het water uit de kraan kunt u prima drinken.

Winkelen in Middelburg

Voor de actuele openingstijden van de winkels in het centrum, klikt u hier.
De eerste zondag van de maand is het koopzondag in Middelburg.

Ziekenhuis

ADRZ
Koudekerkseweg 89
4382 EE VLissingen
Telefoon 088 – 125 00 00

Seayou Zeeland