Staycation in Middelburg
Voordelig er op uit met onze Meivakantie Special!

Meet The Green Room

Maak kennis met Natural Kitchen The Green Room!

Afgelopen juli opende Cityhotel Wood de deuren van het hotel, maar ook van het bijbehorende restaurant: Natural Kitchen The Green Room. Nu het restaurant "gesloten" is voor gasten, hebben wij iets tofs bedacht! Dat is het "Meet The Green Room Arrangement".

Gerecht keuken aardappelsalade Barista The Green Room ingedekte tafel

Overnachten en dineren in Middelburg

Dit is de kans om voordelig kennis te maken met ons hotel én restaurant. Dus of u nu toch gewoon lekker een nachtje weg wilt of misschien toch uit eten; dit is uw kans!
In Zeeland is alle rust & ruimte om er toch even tussenuit te gaan en bij te komen. Of hoe leuk is het als u - als Zeeuw - eens overnacht en dineert in uw eigen provincie? Want als u bij ons overnacht, kunt u ook blijven eten. Dus u krijgt een 3-gangendiner bezorgd op de kamer en 's ochtends verwennen wij u natuurlijk met een vers & gezond ontbijt!

Het Meet The Green Room Arrangement is inclusief:

  • 1 x overnachting
  • 1 x healthy start of the day uit natural kitchen The Green Room
  • 1 x 3-gangendiner in The Green Room*

*Tijdens de zomervakantie (13 juli t/m 1 september 2021) is ons restaurant gesloten voor diner op dinsdag en woensdag. Bij aankomst op woensdag, reserveren wij uw tafel in The Green Room op donderdagavond.

*Tijdens de lockdown staat er een tafel voor u klaar in de kamer en bezorgen wij uw diner op de kamer.

Dit arrangement is te boeken vanaf € 98,75 per persoon op basis van twee personen per kamer.

Boek hier het Meet The Green Room Arrangement

stadswandeling buiten bord ice tea to go take away SYZ 05 FULLSIZE 239

To-do tip tijdens uw verblijf in Middelburg

Heeft u zin om tijdens uw verblijf de stad te ontdekken met een corona-proof activiteit én gebruik te maken van al het lekkers wat de horeca in Middelburg te bieden heeft? De Stadswandeling 0118 organiseert elke zaterdag en zondag een culturele stadswandeling door Middelburg. U kunt zich inschrijven voor € 3,50 per persoon. Na het inschrijven ontvangt u de route met vragen en opdrachten om Middelburg beter te leren kennen. Onderweg kunt u bij verschillende horeca een hapje & een drankje nuttigen. Ook bij Cityhotel Wood kunt u genieten van wisselende huisgemaakte hapjes & een verfrissend drankje of een lekkere kop koffie of thee.

Schrijf u in voor de Stadswandeling0118

Ons Bomenplan!

Met het reserveren van dit arrangement, steunt u ons Bomenplan. We doneren € 1,50 aan dit plan, waarmee met in samenwerking met het ZMF een bos gaan aanplanten in de buurt van ons hotel. Hoe meer groen, hoe beter!

Niets is vanzelfsprekend in deze tijd

Wij begrijpen dat het in tijden van corona niet vanzelfsprekend is om naar een hotel of restaurant te gaan. Worden de maatregelen onverwacht weer aangescherpt of wordt u ziek, dan kunt u uw reservering tot 48 uur voor aankomst kosteloos verplaatsen naar een periode later in het jaar. Hier leest u alles over de maatregelen die wij zullen nemen om het voor u, onze andere gasten en onze medewerkers zo veilig en plezierig mogelijk te maken.

Seayou Zeeland