Meet The Green Room

Maak kennis met Natural Kitchen The Green Room!

Afgelopen juli opende Cityhotel Wood de deuren van het hotel, maar ook van het bijbehorende restaurant: Natural Kitchen The Green Room. Nu het restaurant "gesloten" is voor gasten, hebben wij iets tofs bedacht! Dat is het "Meet The Green Room Arrangement".

Keuken Nina Gerecht keuken aardappelsalade Barista The Green Room ingedekte tafel

Overnachten en dineren in Middelburg

Dit is de kans om voordelig kennis te maken met ons hotel én restaurant. Dus of u nu toch gewoon lekker een nachtje weg wilt of misschien toch uit eten; dit is uw kans!
In Zeeland is alle rust & ruimte om er toch even tussenuit te gaan en bij te komen. Of hoe leuk is het als u - als Zeeuw - eens overnacht en dineert in uw eigen provincie? Want als u bij ons overnacht, kunt u ook blijven eten. Dus u kiest voor een lunch- of dinergerecht en 's ochtends verwennen wij u natuurlijk met een vers & gezond ontbijt!

Het Meet The Green Room Arrangement is inclusief:

  • 1 x overnachting
  • 1 x healthy start of the day in The Green Room
  • 1 x hoofdgerecht van de kaart (lunch of diner) in The Green Room*

* Reserveren voor de lunch is mogelijk met aankomst tussen 12.00 en 13.00 uur en voor het diner tussen 17.00 en 19.00 uur. Op zaterdagavond kan er gereserveerd worden in de volgende shifts: 17.00/17.30 tot 19.15 uur of 19.30/20.00 tot 21.30/22.00 uur

Dit arrangement is te boeken vanaf € 69,50 per persoon op basis van twee personen per kamer.

Lockdown

Naar aanleiding van de lockdown die is aangekondigd door de regering op 14 december, is ons hotelrestaurant The Green Room vanaf 15 december 2020 t/m 9 februari 2021 gesloten.

Gelukkig kunt u, als hotelgast, nog wel gebruik maken van onze gerechten, maar dan in de vorm van take-away of bezorgen! U kunt dus zelf uw ontbijt, een tussendoortje, een verse juice, coffee-to-go en een "pick it yourself" lunch of diner (eventueel met begeleidende wijnen), welke met liefde voor u worden bereid afhalen of laten bezorgen op de kamer. Om u toch het restaurant-gevoel te geven zorgen wij voor mooie gedekte tafels in de hotelkamers.

Boek hier het Meet The Green Room Arrangement

Entree Groene kamer Original Elm Cityloft met terras Sea You Zeeland 02 77 kopie

Ons Bomenplan!

Met het reserveren van dit arrangement, steunt u ons Bomenplan. We doneren € 1,50 aan dit plan, waarmee met in samenwerking met het ZMF een bos gaan aanplanten in de buurt van ons hotel. Hoe meer groen, hoe beter!

Niets is vanzelfsprekend in deze tijd

Wij begrijpen dat het in tijden van corona niet vanzelfsprekend is om naar een hotel of restaurant te gaan. Worden de maatregelen onverwacht weer aangescherpt of wordt u ziek, dan kunt u uw reservering tot 48 uur voor aankomst kosteloos verplaatsen naar een periode later in het jaar. Hier leest u alles over de maatregelen die wij zullen nemen om het voor u, onze andere gasten en onze medewerkers zo veilig en plezierig mogelijk te maken.

Geen alcohol na 20.00 uur

Na 20.00 uur mag er in onze horeca geen alcohol meer geschonken & gedronken worden. Deze regels zijn opgelegd door de Rijksoverheid in verband met de huidige COVID situatie. Desgewenst kunnen wij eventuele alcoholische versnaperingen vóór 20.00 uur naar uw kamer brengen.

Seayou Zeeland