Staycation in Middelburg
Voordelig er op uit met onze Meivakantie Special!

Meivakantie Special

Nachtje weg in de Meivakantie

Met onze Meivakantie Special stelt u zelf uw ideale verblijf samen, van één nacht tot een heel weekend, midweek of zelfs een hele week. U bepaalt zelf de aankomstdag en verblijfsduur en wij zorgen voor een fijn ontvangst, heerlijk diner op de dag van aankomst en een goed verzorgd ontbijt op alle ochtenden van uw verblijf.

isabelle demi terras cocktail mocktail buiten cocktail mocktail cava citylounge the green room gerecht wortel

De ideale uitvalbasis voor uw ontdekkingsreis door Zeeland

De bomen aan de Middelburgse grachten staan weer bijna helemaal in bloei en in The Green Room stijgt het aantal bestellingen van verfrissende drankjes zoals de homemade ice tea, verse juices en iced coffees.

In Zeeland is genoeg rust en ruimte om uit te waaien, uw hoofd leeg te maken en dan voldaan en uitgerust weer terug naar huis te keren. Vanuit het hotel huurt u gemakkelijk een stadsfiets, eBike of eChopper en verkent u de omgeving op uw eigen tempo. Bij mooi weer is het heerlijk om neer te strijken in het stadspark of op één van de stranden. Onderweg zijn genoeg mogelijkheden voor een hapje, drankje of lunch to-go, maar ook vanuit The Green Room verzorgen wij dit met alle liefde.

U overnacht hier aan de rand van het centrum, want het hotel is gelegen aan de Middelburgse Binnengracht. Binnen 5 minuten staat u op de Markt voor het stadhuis. Vanuit hier kunt u alle winkelstraten bezoeken en heerlijk een dagje shoppen.

Tip: Reserveer een stadswandeling en ontdek de mooiste plekjes van de stad.

De Meivakantie Special is inclusief:

  • Cocktail of Mocktail in voorjaarsstyle bij aankomst
  • 1 of meer overnachting(en) inclusief een goed verzorgd ontbijt uit The Green Room*
  • 1 x 3-gangendiner op de dag van aankomst*

    *Tijdens de lockdown staat er een tafel voor u klaar in de kamer en bezorgen wij uw ontbijt & diner op de kamer met bijpassend servies, glazen en bestek.

De Meivakantie Special is te boeken met aankomst op 23 april t/m 9 mei 2021 vanaf € 107,50 per persoon op basis van 1 nacht*.
*Tip: Boek uw verblijf voor meer dan 1 nacht en profiteer van nog meer prijsvoordeel.

Boek hier de Meivakantie Special

Seayou zeeland zeeuwse gastvrijheid middelburg middelburg markt

Ons Bomenplan!

Met het reserveren van dit arrangement, steunt u ons bomenplan. We doneren € 1,50 aan dit plan, waarmee met in samenwerking met het ZMF een bos gaan aanplanten in de buurt van ons hotel. Hoe meer groen, hoe beter!

Seayou Zeeland