Ontdek Middelburg

Het mooiste van Middelburg

“As lovely as ever,” zo beschreef de Britse krant The Guardian onze stad. Al zou u zich in Middelburg makkelijk langer kunnen vermaken, we laten u graag kennismaken met de hoogtepunten!

Groene kamer Original Elm Wood The Green Room 208 3dbca4d3 a129 4267 807a 79423bc2eb3e Wood The Green Room 189

Cultuur snuiven en lekker eten

Middelburg komt steeds vaker naar voren voor een citytrip in eigen land. De hoofdstad van Zeeland heeft een prachtig, historisch centrum en heeft vele leuke winkels en "must-sees".

Met het Ontdek Middelburg Arrangement. geniet u van twee of drie overnachtingen met een luxe uitgeserveerd ontbijt en op de dag van aankomst een drie-gangenmenu in The Green Room. Stap vervolgens aan boord bij Rondvaart Middelburg voor een blik op de kades, gevels en open luchten vanaf het water. En duik de geschiedenis in bij het Zeeuws Museum, gelegen op het Abdijplein.

Vaarseizoen

Het vaarseizoen is van 21 maart t/m oktober. Verblijft u in de maanden november t/m maart, dan is er een dag fietshuur inbegrepen bij uw verblijf in plaats van een ticket voor de Rondvaart.

Nog meer culturele tips:

  • Klim naar de klokkentoren van de Lange Jan en zie hoe de stad – en het hele eiland – zich voor u uitstrekt.
  • Reserveer voor een stadswandeling bij Stegentocht Middelburg of Food by Foot en ontdek de mooiste plekjes van de stad.

SYZ 05 FULLSIZE 266 SYZ 05 FULLSIZE 262 SYZ 05 FULLSIZE 239 SYZ 05 FULLSIZE 258

Dit arrangement is inclusief:

  • 2 of 3 x overnachting
  • 2 of 3 x gezond (uitgeserveerd) ontbijt in The Green Room
  • 1 x 3-gangenkeuzediner in The Green Room op de dag van aankomst
  • 1 x bezoek aan het Zeeuws Museum (geopend van woensdag t/m zondag tussen 13.00 en 17.00 uur)*
  • 1 x Rondvaart Middelburg (mogelijk van 21 maart t/m 30 oktober)
    of

  • 1 x dag fietshuur om de omgeving te verkennen (november t/m 20 maart)

*Het Zeeuws museum is open op woensdag-, donderdag-,vrijdag-, zaterdag-, en zondagmiddag van 13.00-17.00 uur. Reserveren voor een tijdslot is verplicht. Het Zeeuws Museum is gesloten op maandag & dinsdag.

Het Ontdek Middelburg is te reserveren vanaf € 139 per persoon (o.b.v. 2 personen per kamer).

Lockdown

Vanwege de aangekondigde lockdown vanaf 15 december 2020, is dit arrangement pas weer te reserveren vanaf 10 februari 2021.

Boek hier het Ontdek Middelburg Arrangement

Rondvaart 2560x1920 Kloveniersdoelen 2 3872x2592 Zeeuwsmuseum landscape zeelandnet 1 Abdij Pim Top Groot

Ons Bomenplan!

Met het reserveren van dit arrangement, steunt u ons bomenplan. We doneren € 1,50 aan dit plan, waarmee met in samenwerking met het ZMF een bos gaan aanplanten in de buurt van ons hotel. Hoe meer groen, hoe beter!

Niets is vanzelfsprekend in deze tijd

Wij begrijpen dat het in tijden van corona niet vanzelfsprekend is om naar een hotel of restaurant te gaan. Worden de maatregelen onverwacht weer aangescherpt of wordt u ziek, dan kunt u uw reservering tot 48 uur voor aankomst kosteloos verplaatsen naar een periode later in het jaar. Hier leest u alles over de maatregelen die wij zullen nemen om het voor u, onze andere gasten en onze medewerkers zo veilig en plezierig mogelijk te maken.

Geen alcohol na 20.00 uur

Na 20.00 uur mag er in onze horeca geen alcohol meer geschonken & gedronken worden. Deze regels zijn opgelegd door de Rijksoverheid in verband met de huidige COVID situatie. Desgewenst kunnen wij eventuele alcoholische versnaperingen vóór 20.00 uur naar uw kamer brengen.

Seayou Zeeland