Staycation in Middelburg
Voordelig er op uit met onze Meivakantie Special!

Pinksterarrangement

Overnachten in het centrum van Middelburg

Met ons Pinksterarrangement geniet u van een extra lang verblijf in de hoofdstad van Zeeland. De ideale manier om uw citytrip in Middelburg te combineren met één of meerdere stranddagen aan de Zeeuwse kust.

The Green Room zicht op bar bed original elm Wood The Green Room 208

Sunny days

Het hotel is prachtig gelegen aan de Middelburgse binnengracht. U wandelt vanuit het hotel zo het historische centrum van Middelburg in met fijne boetiekjes, conceptstores, koffiebars en gezellige terrassen.

Uw Pinksterweekend begint goed met een heerlijke welkomstcocktail in het zonnetje, op de kamer of in onze Citylounge. En 's avonds verzorgen wij (op de dag van aankomst) een culinair 3-gangendiner in ons restaurant 'The Green Room'. Daarnaast bereiden onze chef's iedere ochtend van uw verblijf een heerlijk en voedzaam ontbijt vanuit de open keuken. Ontbijt u liever in de kamer, in het park of op het strand? Ook dat is geen probleem! Roomservice verzorgen wij met liefde en wanneer u kiest voor een ''ontbijt to-go'' krijgt u er een gave rugtas bij (waarin de drankjes lekker koel blijven), ook erg handig voor op de fiets of eBike!

Het Pinksterarrangement is inclusief:

1 x verfrissende voorjaarscocktail (of mocktail) bij aankomst
1 of meerdere
overnachting(en) met een uit gebreid ontbijt in The Green Room, de kamer of ''to-go''
1 x
3-gangendiner op de dag van aankomst*

Het Pinksterarrangement is te boeken met aankomst op 21 t/m 24 mei 2021 vanaf € 137,50 per persoon (o.b.v. 2 personen per kamer).

Boek hier ons Pinksterarrangement

cocktail bar mocktail cava citylounge SYZ 35 echopper gracht hotel buiten

Onze culturele tips:

  • Breng eens een bezoek aan het Zeeuws Museum, gelegen op het Abdijplein.
  • Maak een tocht met de rondvaart door de historische grachten.
  • Reserveer voor een stadswandeling en ontdek de mooiste plekjes van de stad.

middelburg markt Middelburg Rondvaart 1166x377

Ons Bomenplan!

Met het reserveren van dit arrangement, steunt u ons bomenplan. We doneren € 1,50 per reservering aan dit plan, waarmee met in samenwerking met het ZMF een bos gaan aanplanten in de buurt van ons hotel. Hoe meer groen, hoe beter!

Niets is vanzelfsprekend in deze tijd

Wij begrijpen dat het in tijden van corona niet vanzelfsprekend is om naar een hotel of restaurant te gaan. Worden de maatregelen onverwacht weer aangescherpt of wordt u ziek, dan kunt u uw reservering tot 48 uur voor aankomst kosteloos verplaatsen naar een periode later in het jaar. Hier leest u alles over de maatregelen die wij zullen nemen om het voor u, onze andere gasten en onze medewerkers zo veilig en plezierig mogelijk te maken.

Seayou Zeeland