Valentijn Arrangement

Vier de liefde in Middelburg

Verras uw geliefde, beste vriend(in), moeder, broer of zus met een gezellig en geheel verzorgd verblijf in Cityhotel Wood tijdens het Valentijnsweekend.

Wood The Green Room 235 kopie Wood The Green Room 208 Wood The Green Room 141 SYZ 05 FULLSIZE 239

Culinair feestje

Bij aankomst in de hotelkamer staat er een romantisch ontvangst met o.a. een flesje (gekoelde) bubbels (Cava, Berta Bouzy, Mont-Ferrant, 375ml) voor u klaar. Onze chefs verzorgen een heerlijk 4-gangen valentijnsdiner met mooie gerechten uit The Green Room en de volgende ochtend geniet u van een huisgemaakt & gezond ontbijt op bed.

Hartje Middelburg

Middelburg is een klein maar fijne stad met leuke shopadresjes en veel bezienswaardigheden. Alleen al door de stad lopen is indrukwekkend door de vele monumentenpanden. De bekendste monumenten van Middelburg (en zeker een bezoek waard) zijn het Stadhuis en de Abdij.

Het hotel is gelegen aan de Middelburgse Binnengracht, aan de rand van het centrum. Binnen 5 minuten loopt u zo het gezellige, historisch centrum in.

Uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Een romantische wandeling aan het strand kan natuurlijk ook, want de stranden van Domburg, Zoutelande, Oostkapelle en Vrouwenpolder zijn op korte afstand van Middelburg. Tip: Huur een fiets of eBike van het hotel en informeer bij uw boeking naar de mogelijkheden voor een ''lunch to-go''!

SYZ 05 FULLSIZE 258 SYZ 05 FULLSIZE 257 Sea You Zeeland 02 77 kopie Fietsen 4

Dit arrangement is inclusief:

  • Romantisch ontvangst met o.a. een flesje Cava (375ml) in de kamer
  • 1 of 2 x overnachting
  • 1 of 2 x luxe & gezond ontbijt ''op bed''
  • 1 x 4-gangen valentijnsmenu van de chef op de dag van aankomst*

* Indien de huidige COVID maatregelen vanuit de regering verlengd worden, zullen wij het diner & ontbijt bezorgen tot aan de kamerdeur. Om u toch het restaurant-gevoel te geven, zorgen wij voor mooie gedekte tafels in de hotelkamers en bijpassend servies, bestek en glazen. Als het restaurant toch open mag zijn, zal het diner plaatsvinden in ons restaurant The Green Room.

Dit arrangement is te boeken met aankomst op 12, 13 of 14 februari 2021 vanaf € 111,50 per persoon op basis van 2 personen per kamer.

Maak uw verblijf extra speciaal

In onze Citylofts slaapt u knus onder het schuine houten dak of balkenplafond. De lofts zijn tevens uitgerust met een platenspelertje, koffiedrip & luxe theesoorten. En de naam verklapt het al.. onze ''Jacuzzi Loft'' kunt u heerlijk bubbelen, de badjassen & sloffen laat u gewoon thuis, want deze liggen al voor u klaar in de kamer.

Boek hier het Valentijn Arrangement

IMG 4836 Scott broome Bc Vv Vvqi CGA unsplash SYZ 8 Miroslava x X Pt8c Qko GY unsplash

Ons Bomenplan!

Bij het boeken van een kamer via onze website bieden wij u niet alleen de laagste prijsgarantie, maar steunt u ook ons Bomenplan. We doneren per (rechtstreekse) boeking € 1,50 aan dit plan, waarmee met in samenwerking met het ZMF een boomgaard met fruit- en notenbomen laten aanplanten bij Hof ter Linde, op korte (fiets)afstand van het hotel.

Niets is vanzelfsprekend in deze tijd

Wij begrijpen dat het in tijden van corona niet vanzelfsprekend is om naar een hotel of restaurant te gaan. Worden de maatregelen onverwacht weer aangescherpt of wordt u ziek, dan kunt u uw reservering tot 1 week voor aankomst kosteloos verplaatsen naar een periode later in het jaar. Hier leest u alles over de maatregelen die wij zullen nemen om het voor u, onze andere gasten en onze medewerkers zo veilig en plezierig mogelijk te maken.

Seayou Zeeland