Staycation in Middelburg
Voordelig er op uit met onze Meivakantie Special!

Voorjaarsarrangement

Geniet deze lente in ons hotel in Middelburg

Middelburg is centraal gelegen op het eiland Walcheren en vanuit hier kunt u heel Zeeland ontdekken. Er is voldoende ruimte om te genieten, zowel in de stad als op de stranden.

bed original elm SYZ 8 Wood The Green Room 208

Voorjaarskriebels

De dagen worden weer iets langer, de vogels fluiten en de natuur staat in bloei, de lente is in aantocht!

De ligging op het eiland Walcheren, maakt een verblijf in Cityhotel Wood extra aantrekkelijk. Het strand is altijd dicht bij! Maak een ontspannen wandeling of sla zelfs uw handdoek al uit op één van de Zeeuwse stranden. Domburg, Zoutelande, Oostkapelle en Vrouwenpolder zijn makkelijk en snel te bereiken vanuit Middelburg.

Het Voorjaarsarrangement is inclusief:

1 x welkomstdrankje bij aankomst
2 of meerdere
overnachtingen met uitgebreid ontbijt uit The Green Room*
1 x
3-gangendiner op de dag van aankomst*

*Tijdens de lockdown zorgen wij voor een tafel in de kamer en bezorgen wij het ontbijt en diner met bijpassend servies, bestek en glazen.

Het Voorjaarsarrangement is te boeken met aankomst tot en met mei 2021 vanaf € 167,50 per persoon op basis van twee personen per kamer.

Boek hier het Voorjaarsarrangement

Middelburg middelburg SYZ 05 FULLSIZE 253

Genoeg te zien, proeven en beleven

Op dit moment zijn we nog in afwachting van wat er wel en niet mag tijdens het voorjaar, maar ook in tijden van lockdown is een bezoek aan onze mooie provincie zeer de moeite waard.

Must-do: Walk in the Park

Samen met Food by Foot hebben we een toffe samenwerking tot stand gebracht om wandelen en lekker eten te combineren.

Samen met een enthousiaste gids gaat u 1,5 uur op pad door de bijzondere straatjes, stegen en poortjes van historisch Middelburg en wandelt u langs de statige panden aan de gracht. Natuurlijk worden de monumenten ook niet overgeslagen. De wandeling is voor 2 personen en wordt afgesloten met een heerlijke picknick-lunch uit The Green Room in het stadspark van Middelburg.

Inschrijven kan bij Ilse van Food by Foot voor 35,- per persoon.

Ons Bomenplan!

Met het reserveren van dit arrangement, steunt u ons bomenplan. We doneren € 1,50 per reservering aan dit plan, waarmee met in samenwerking met het ZMF een bos gaan aanplanten in de buurt van ons hotel. Hoe meer groen, hoe beter!

Seayou Zeeland