Walcheren by eBike

Stap eens op de fiets!

Maar dan wel op één van onze fijne e-bikes. Ideaal met de Zeeuwse wind! Zeeland is dé fietsprovincie van Nederland en heeft een overzichtelijk fietsknooppuntennetwerk met kilometers aan prachtige routes.

Sea You Zeeland 02 77 kopie Fietsen Groene kamer bed Wood The Green Room 189

Stel uw eigen route samen

U kunt zelf een route samenstellen langs de plaatsen die u wilt ontdekken. Met dit arrangement toert u een dag lang naar de tofste plekken in de buurt van Middelburg.
In Zeeland is het water altijd dichtbij. En hoe fijn is het om de fietstocht even te onderbreken voor een heerlijke wandeling over het strand of door het bos?

Het arrangement uitbreiden met een picknickmand vol gezonds & lekkers voor onderweg? Vraag er naar bij uw reservering of tijdens het inchecken!

Onze tip:

Neem bij het samenstellen van de fietsroute zeker ook een moment om één van de lokale bedrijven te bezoeken. Op Walcheren vindt u kaasboerderijen, pluktuinen, verschillende boerderij- en landwinkels en een ijsboerderij. Vaak kunt u hier een kijkje nemen, iets te drinken nuttigen en even uitrusten. Koop vooral ook iets lekkers uit onze streek voor thuis! Zo geniet u ook thuis nog van de vakantie in Zeeland.

Dit arrangement is inclusief:

  • 1 x welkomstdrankje in de Citylounge
  • 2 of 3 x overnachting
  • 2 of 3 x gezond (uitgeserveerd) ontbijt in The Green Room
  • 1 x dag huur eBike (de dag na aankomst) met een routekaart van Walcheren
  • 1 x 3-gangendiner op de dag van aankomst in The Green Room

Lockdown

Naar aanleiding van de lockdown die is aangekondigd door de regering op 14 december, is ons hotelrestaurant The Green Room vanaf 15 december 2020 t/m 9 februari 2021 gesloten.

Gelukkig kunt u, als hotelgast, nog wel gebruik maken van onze gerechten, maar dan in de vorm van take-away of bezorgen! U kunt dus zelf uw ontbijt, een tussendoortje, een verse juice, coffee-to-go en een "pick it yourself" lunch of diner (eventueel met begeleidende wijnen), welke met liefde voor u worden bereid afhalen of laten bezorgen op de kamer. Om u toch het restaurant-gevoel te geven zorgen wij voor mooie gedekte tafels in de hotelkamers.

Boek hier het Walcheren by eBike Arrangement

Abdij Pim Top Groot Wood The Green Room 208 SYZ 3 Sea You Zeeland 02 81

Ons Bomenplan!

Met het reserveren van dit arrangement, steunt u ons bomenplan. We doneren € 1,50 aan dit plan, waarmee met in samenwerking met het ZMF een bos gaan aanplanten in de buurt van ons hotel. Hoe meer groen, hoe beter!

Niets is vanzelfsprekend in deze tijd

Wij begrijpen dat het in tijden van corona niet vanzelfsprekend is om naar een hotel of restaurant te gaan. Worden de maatregelen onverwacht weer aangescherpt of wordt u ziek, dan kunt u uw reservering tot 48 uur voor aankomst kosteloos verplaatsen naar een periode later in het jaar. Hier leest u alles over de maatregelen die wij zullen nemen om het voor u, onze andere gasten en onze medewerkers zo veilig en plezierig mogelijk te maken.

Geen alcohol na 20.00 uur

Na 20.00 uur mag er in onze horeca geen alcohol meer geschonken & gedronken worden. Deze regels zijn opgelegd door de Rijksoverheid in verband met de huidige COVID situatie. Desgewenst kunnen wij eventuele alcoholische versnaperingen vóór 20.00 uur naar uw kamer brengen.

Seayou Zeeland