Wellness Arrangement

Op z'n Zeeuws ontspannen

Bijna iedereen kan wel een beetje tijd voor zichzelf en gezondheid gebruiken. Met dit heerlijke Wellness Arrangement in Middelburg keert u weer als herboren naar huis.

Groene kamer Original Elm Wood The Green Room 73 51593448 985810801542999 6769042958722269184 n 32850409 721456507978431 9214212323311353856 o

Gezond en lekker eten

Bij aankomst in het hotel wordt u ontvangen met een verse groentesapje. Groentes spelen sowieso de hoofdrol in ons restaurant The Green Room. 's Ochtends wordt er een gezond en uitgebalanceerd ontbijt geserveerd en op één avond smult u van een 3-gangendiner.

Privé-wellness Zeeuws Ontspannen

Op loopafstand van Cityhotel Wood ligt privé-wellness 'Zeeuws Ontspannen'. Tijdens uw verblijf geniet u hier 3 uur lang van alle faciliteiten, zoals verschillende sauna's en een massage/bubbelbad. Ook badjassen en slippers zijn geregeld!

Thuis verder ontspannen

U krijgt bij dit arrangement een fijn welkomstpakket van iLoveEcoEssentials. In de badkamer van uw hotelkamer vindt u deze producten ook, dus u hoeft zelf geen shampoo en doucheschuim mee te nemen. Met deze duurzame producten geniet u thuis nog na van uw verblijf bij ons. Wilt u meer weten over de producten, lees dan verder op onze pagina over duurzaamheid!

Dit arrangement is inclusief:

  • Verse groentenjuice bij aankomst
  • Welkomstpakket met verzorgingsproducten van iLoveEcoEssentials
  • 2x overnachting
  • 1x reservering bij privé-wellness Zeeuws Ontspannen voor 2 personen/3 uur*
  • 1x 3-gangenmenu op de dag van aankomst in The Green Room
  • 2x healthy start of the day in The Green Room

* U wordt ontvangen met alcoholvrije bubbels. Handdoeken, slippers en badjassen liggen voor u klaar. Daarnaast mag u vrij gebruik maken van scrubzout, douche puff, douchegel, shampoo, bodylotion, diverse smaken luxe koffie/thee, bouillon, nootjes en chips.

Reserveren

Dit arrangement is te boeken vanaf € 272,25 per persoon op basis van 2 twee personen per kamer. De beschikbaarheid is logischerwijs afhankelijk van de mogelijkheden van privé-wellness Zeeuws Ontspannen. Op zondag en maandag is de privé-wellness gesloten.

Vanwege de aangekondigde lockdown vanaf 15 december 2020, is dit arrangement pas weer te reserveren vanaf 10 februari 2021.

U kunt dit arrangement reserveren door telefonisch contact op te nemen: +31 (0) 118 - 724 801.

Nog iets meer ontspannen tijdens uw verblijf?

Niet in het arrangement inbegrepen, maar natuurlijk wel mogelijk tijdens uw verblijf, is het volgen van een fijne yogales. Of een andere ontspannende les om weer op te laden! Want bij The Health Garage kunt u terecht voor een privéles Yoga of Essentrics. Gasten van Cityhotel Wood kunnen voor € 65,- een privéles volgen van 1 uur (maximaal 2 personen per les i.v.m. de huidige regels vanuit het RIVM). Geef uw wensen door bij het maken van de reservering en wij zullen contact opnemen met The Health Garage.

Image3 1 Image2 1 aerial yoga THE HEALTH GARAGE LOGO BASISDIAP ZW

Ons Bomenplan!

Met het reserveren van dit arrangement, steunt u ons bomenplan. We doneren € 1,50 aan dit plan, waarmee met in samenwerking met het ZMF een bos gaan aanplanten in de buurt van ons hotel. Hoe meer groen, hoe beter!

Niets is vanzelfsprekend in deze tijd

Wij begrijpen dat het in tijden van corona niet vanzelfsprekend is om naar een hotel of restaurant te gaan. Worden de maatregelen onverwacht weer aangescherpt of wordt u ziek, dan kunt u uw reservering tot 1 week voor aankomst kosteloos verplaatsen naar een periode later in het jaar. Hier leest u alles over de maatregelen die wij zullen nemen om het voor u, onze andere gasten en onze medewerkers zo veilig en plezierig mogelijk te maken.

Geen alcohol na 20.00 uur

Na 20.00 uur mag er in onze horeca geen alcohol meer geschonken & gedronken worden. Deze regels zijn opgelegd door de Rijksoverheid in verband met de huidige COVID situatie. Desgewenst kunnen wij eventuele alcoholische versnaperingen vóór 20.00 uur naar uw kamer brengen.

Seayou Zeeland