Winterarrangement

Er lekker tussenuit!

Kom gerust naar Zeeland! Er is voldoende ruimte om te genieten, zowel in de stad als op de stranden.

Sea You Zeeland 02 80 Gerecht champignons keuken Wood The Green Room 196 Fietsen 3

Winterse gezelligheid

De bomen aan de Middelburgse grachten kleuren dieprood en bruin. In The Green Room stijgt het aantal bestellingen van warme dranken en maakt u het binnen ook al gezelliger met kaarsjes en plaids nu het sneller donker wordt? Maar juist nu is het ook fijn om naar buiten te gaan! In Zeeland is genoeg rust en ruimte om uit te waaien, uw hoofd leeg te maken en dan voldaan en uitgerust weer terug naar huis te keren.

U overnacht hier aan de rand van het centrum, want het hotel is gelegen aan de Middelburgse Binnengracht. Binnen 5 minuten staat u op de Markt voor het stadhuis. Vanuit hier kunt u alle winkelstraten bezoeken en heerlijk een dagje shoppen.

Uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Lekker uitwaaien aan de kust, want de stranden van Domburg, Zoutelande, Oostkapelle en Vrouwenpolder zijn op korte afstand. Om lekker het hoofd leeg te maken, maakt u fijne strandwandelingen langs de kustlijn of slentert u over de boulevard van Vlissingen.

Het Winterarrangement is inclusief:

1 x Warm welkom met keuze uit Golden Milk of Warme Choco
2 of 3 x
overnachting
2 of 3 x
luxe uitgeserveerd ontbijt
1 x
3-gangendiner op de dag van aankomst
Gratis parking gedurende het verblijf op nabij gelegen parkeerplaats Hof van Tange (obv. beschikbaarheid)*

* Parkeerkaarten zijn te verkrijgen via de receptie en geldig vanaf 15:00 uur op de dag van aankomst tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Het Winterarrangement is te boeken met aankomst tot en met februari 2021 (m.u.v. 24,25,26 en 31 december) vanaf € 139,- per persoon op basis van twee personen per kamer.

Lockdown

Naar aanleiding van de lockdown die is aangekondigd door de regering op 14 december, is ons hotelrestaurant The Green Room vanaf 15 december 2020 t/m 9 februari 2021 gesloten.

Gelukkig kunt u, als hotelgast, nog wel gebruik maken van onze gerechten, maar dan in de vorm van take-away of bezorgen! U kunt dus zelf uw ontbijt, een tussendoortje, een verse juice, coffee-to-go en een "pick it yourself" lunch of diner (eventueel met begeleidende wijnen), welke met liefde voor u worden bereid afhalen of laten bezorgen op de kamer. Om u toch het restaurant-gevoel te geven zorgen wij voor mooie gedekte tafels in de hotelkamers.

Boek hier het Winterarrangement

SYZ 05 FULLSIZE 263 SYZ 05 FULLSIZE 257 SYZ 05 FULLSIZE 265 SYZ 35

Ons Bomenplan!

Met het reserveren van dit arrangement, steunt u ons bomenplan. We doneren € 1,50 per reservering aan dit plan, waarmee met in samenwerking met het ZMF een bos gaan aanplanten in de buurt van ons hotel. Hoe meer groen, hoe beter!

Niets is vanzelfsprekend in deze tijd

Wij begrijpen dat het in tijden van corona niet vanzelfsprekend is om naar een hotel of restaurant te gaan. Worden de maatregelen onverwacht weer aangescherpt of wordt u ziek, dan kunt u uw reservering tot 48 uur voor aankomst kosteloos verplaatsen naar een periode later in het jaar. Hier leest u alles over de maatregelen die wij zullen nemen om het voor u, onze andere gasten en onze medewerkers zo veilig en plezierig mogelijk te maken.

Geen alcohol na 20.00 uur

Na 20.00 uur mag er in onze horeca geen alcohol meer geschonken & gedronken worden. Deze regels zijn opgelegd door de Rijksoverheid in verband met de huidige COVID situatie. Desgewenst kunnen wij eventuele alcoholische versnaperingen vóór 20.00 uur naar uw kamer brengen.

Seayou Zeeland