WIJ ZIJN JARIG
Vier het mee met onze Jubileum Special!

Zomer Arrangement

Overnachten in het centrum van Middelburg

In de zomermaanden is Zeeland toch wel the place to be! Combineer uw citytrip in ons Urban Green hotel in Middelburg met een bezoek aan één of meerdere badplaatsen: het water is hier altijd dichtbij.

The Green Room ingedekte tafel Fietsen Sea You Zeeland 11

Summer vibes aan de Zeeuwse kust

De lang gestrekte stranden aan de Zeeuwse kust lenen zich uitstekend voor allerlei sportieve activiteiten. Kom tot rust en ontspanning met een yogales op het strand, vermaak u zelf met een potje beachball of volleybal of neem eens een surfles in Domburg.

Een topbestemming voor watersporters is het Veerse Meer. Dit is een brakwatermeer tussen de Oosterschelde en de Noordzee en het scheidt Noord-Beveland van Zuid-Beveland en Walcheren. Hier huurt u gemakkelijk een bootje (ook zonder vaarbewijs), kano, SUP, kajak of waterfiets. Er zijn op het Veerse Meer vele eilandjes te vinden. Ideaal om te picknicken, even aan te leggen en een duik te nemen of om te barbecueën.

Ook een bezoek aan het pittoreske dorpje Veere is zeer de moeite waard. Huur een eBike of fiets in het hotel en stap lekker op de trappers! Van uit The Green Room verzorgen we graag een healthy ontbijt, lunch of verse smoothie voor onderweg.

Het Zomerarrangement is inclusief:

1 x zomerse cocktail of mocktail bij aankomst
2 of meerdere
overnachtingen met ontbijt
1 x
3-gangenkeuzediner in restaurant The Green Room op de dag van aankomst*

*Tijdens de zomervakantie (13 juli t/m 1 september 2021) is ons restaurant gesloten voor diner op dinsdag en woensdag. Bij aankomst op woensdag, reserveren wij uw tafel in The Green Room op donderdagavond.

Het Zomerarrangement is te boeken met aankomst in juni t/m september vanaf € 298,75 per persoon op basis van twee personen per kamer.

Boek hier het Zomer Arrangement

Tip: Wandelen, varen & culinair genieten met Food by Foot

Middelburg is een stad met een rijk historisch verleden. Met een enthousiaste gids gaat u op pad door de bijzondere straatjes, stegen, poortjes en pleintjes en wandelt u langs de statige panden aan de gracht. Natuurlijk worden de monumenten ook niet overgeslagen! Van wandelen krijgt men honger en na afloop worden de smaakpapillen dan ook verwend in The Green Room. Met de open boten van Rondvaart Middelburg (op- en afstappen is bijna voor de duur van het hotel!) vaart u door de Middelburgse grachten en bekijkt u alles vanaf het water.

Dit programma (35,- p.p.) kunt u samenstellen zoals u zelf wilt. Eerst wandelen, daarna lunchen en "uitbuiken" op de rondvaartboot lijkt ons het meest fijn! Reserveren kan bij Ilse van Food by Food.

Sea You Zeeland 02 77 kopie Abdij Pim Top Groot SYZ 3

Ons Bomenplan!

Met het reserveren van dit arrangement, steunt u ons bomenplan. We doneren € 1,50 per reservering aan dit plan, waarmee met in samenwerking met het ZMF een bos gaan aanplanten in de buurt van ons hotel. Hoe meer groen, hoe beter!

Seayou Zeeland