Overnachten in het centrum van Middelburg
Erop uit met onze Citybreak

Workspaces

Flexwerkplek in Middelburg

Anno 2021 is thuiswerken heel gewoon en niet meer alleen aan ZZP’ers besteed. Maar thuiswerken is niet altijd handig of mogelijk. Ontdek onze werkplek mogelijkheden!

Welkom in onze bibliotheek

Op zoek naar een plek om te werken, te studeren of remote worker in Middelburg? In onze bibliotheek krijgt u “things done”. U zult het vast wel herkennen, als ZZP’er of remote worker bent u eigenlijk altijd en overal aan het werk. Hoe fijn is het dan om een flexwerkplek te hebben die u kunt afwisselen?

Productief werken

In onze bibliotheek werkt u een dagdeel of dag in alle rust en een andere omgeving doet wonderen voor de creativiteit en productiviteit. Uiteraard staat de verse koffie altijd voor u klaar. En is het tijd voor een break of lunch, dan kunt u terecht bij onze chef's in The Green Room. U bestelt een healthy snack of geef uzelf en collega's een boost met een “Mean Green”; een vers sapje van venkel, selderij, komkommer, broccoli, appel, limoen en tarwegras.

Tarieven werkplek in de Bibliotheek

2 uur € 12,50 p.p.
4 uur € 17,50 p.p.
8 uur € 24,50 p.p.

Bovenstaande tarieven zijn inclusief onbeperkt koffie, espresso, cappuccino, Senza-tea en tafelwater.
Overige versnaperingen die besteld kunnen worden bij The Green Room, worden verrekend op basis van nacalculatie.

Reserveren

Voor het reserveren van een plekje in onze bibliotheek* neemt u contact op met onze receptie via 0118 724 801 of info@cityhotelwood.nl.

* Er kunnen meerdere werkplekken op hetzelfde moment gereserveerd worden in onze bibliotheek en daarnaast is de bibliotheek ook geopend voor hotelgasten.

Library 2 bar bibliotheek Library Koffie Library

Early bird

Werkt u graag ’s ochtends vroeg? Start de dag met een lekker en gezond ontbijt in The Green Room. Eventueel tussendoor alvast wat werken, kan natuurlijk ook. Dat is een goed begin van uw werkdag! Na het ontbijt kunt u plaatsnemen in de bibliotheek, maar werkt u liever vanuit ons restaurant dan is dat ook geen enkel probleem.

Vergadering of meeting in Middelburg?

Wilt u liever met uw team of collega’s samenwerken op één plek of is het tijd voor een gezamenlijke meeting? Dan is onze bibliotheek misschien iets minder geschikt. Graag wijzen wij u dan op onze vergaderzalen.

Lezen en ontspannen in de bibliotheek

Natuurlijk kunt u de bibliotheek ook gebruiken als echte bibliotheek. Er staat een breed assortiment aan boeken, van literatuur tot prachtige of leerzame exemplaren. Plof gerust neer met een boek!

Lockdown

Tijdens de lockdown (in elk geval tot en met eind mei 2021) is de bibliotheek gesloten.

Bomenplan

Bij het boeken van een Workspace steunt u ook ons Bomenplan. We doneren per reservering € 1,50 aan dit plan, waarmee wij in samenwerking met het ZMF een boomgaard met fruit- en notenbomen laten aanplanten bij Hof ter Linde, op korte (fiets)afstand van het hotel.

Oest bomenplan Bomenplan Bomenplan appelboom IMG 7506

Seayou Zeeland